Breaking

Wednesday, June 17, 2020

İsimsizler Hareketi Hacklendi! Turkz Grup Sahnede!



İsimsizler Hareketi Hacklendi!

Daha önce RedHack Bilgisayar Korsanı grubundan içeriye alınan Taylan Kulaçoğlu’nun kurduğu İsimsizler Hareketi, Türkiye Cumhuriyeti aleyhine yayınlar ve yazılar paylaşmış, kendi içinde grubu adeta bir terör yuvasına çevirmişti. Son paylaştıkları PençeKartal Harekatı’na yönelik paylaşılan tweet bu gruba karşı Türkiyenin büyük hack gruplarından biri olan Turkz Hacker Grubunu ayağa kaldırdı. Bugün sabah saat 6 sularında gerçekleştirilen operasyon ile isimsizler hareketi resmi web sitesi, Sipahiler Grup lideri Zer0Day tarafından hacklendi.

Daha öncede yine Turkz Grup tarafından hacklenen İsimsizler hareketi bu son olaylardan sonra yeniden hacklendi!

İsimsizler Hareketi Kimdir?

Terör örgütü DHKP-C’yi sosyal medyada destekleyen ve terör örgütü propagandası yaptığı belirtilen Taylan Kulaçoğlu ismindeki şahıs “İsimsizler Hareketi” adı altında Twitter’da bir hesap açtı. 2016 yılında Redhack’dan gözaltına alınan Kulaçoğlu, İsimsizler Hareketi adı altında ayrıca 30 Nisan 2020 tarihinde Telegram’da da bir kanal açarak örgütleme faaliyetini başlatmıştı. TSK’nın YPG/PKK terör örgütüne karşı yaptığı harekatlara “Faşizm” adı altında değerlendirmelerde bulundular.

Bu olanlara ilişkin Tukz Hacker grubu şu açıklamalarda bulundu:

Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı bu tweetleri atarken hesabın sorulmayacağını mı düşündünüz ? Türkiye Cumhuriyetine karşı saygısızlığı görmezlikten geleceğimizi mi düşünüyordunuz? Sizlere hesap sormayacağımızı mı düşündünüz ?

TSK’nın YPG/PKK terör örgütüne karşı yaptığı harekatlara “Faşizm” dediniz! Türkiye Cumhuriyeti devletine faşist dediniz ! PKK’nın kucağına oturdunuz ! Bugünü unutmayın.. Sıra ağa babalarınıza da gelecek..


Öncesi:

Sonrası:

  • Zamanında Facebook sayfanızı hackledik bizim değil dediniz, kullandığınız domaini hackledik yine bizim değil dediniz,

Hakkınızda Facebook sayfanız da tek tek açıklama yaptık bir cevap veremediniz,

Xss ile hack yaptık dediniz millete yutturmaya çalıştınız,

Yıllarca “https” protokolü ile giriş yapılamayan devlet sitelerine “saldırı” yaptık çökerttik diye yutturdunuz, devlete ihanet içerisinde bulunan şerefsizlerden aldığınız bilgiler ile “emniyeti, askeriyi hackledik” dediniz milleti kandırdınız,

O da yetmedi bir de redhack geri döndü gibi açıklamalarda bulundunuz… Sahi ne ara böyle kendinizi bir halt görür oldunuz?Şimdide kalkmış her zaman ki gibi mağdur politikası oynuyorsunuz?

ÇAKALLARIN HÜKMÜ, KURTLAR GELİNCİYE KADARDIR …

Selam olsun bu millet için canını feda edenlere.. Selam olsun bu bayrak için mücadele edenlere.. Selam olsun vatan sevdalılarına .. Selam olsun tüm yiğitlere ..

Dipnot: Beyinleri cf kurmaya yetmişki zonelerde index’e cf sayfası yansımış ama hallettik

Web Archive Kayıtları:

Konu: https://www.turkz.org/Forum/konu/isimsizhareket-com-hacked.9961/

Yaptıkları icraatlerle göğsümüzü kabartan, ayrıca Türkiye Cumhuriyeti’ni sanal ortamda her zaman müdafa eden Türkz Hacker Grubunu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kaynak

No comments:

Post a Comment